“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

maanantai 2. joulukuuta 2013

Who hears the tears of nightfall?

Niin.

Tuotanoinikääs. Eipä ole mitään kerrottavaa. Kirjoituttaa vain.

Tänään oli kiva päivä. Esiteltiin Battlemastersit, enkä olisi yllättynyt (tai no olisin mut niinku silleen) jos paljastuisi, että ryhmämme olisi voittanut tämän(kin) kisan. Ständillä kuitenkin kävi porukkaa ihan runsaasti ja toimittajia tuli Turun Sanomista yms. paikallismedioista. Ja ilmeisesti tuomaritkin tykkäsivät.

Silleen on ollut vähän ikävää, kun en ole saanut mitään koulujuttuja tehtyä. Menin nukkumaan perjantai-iltana jo klo 23, nukahdin saman tien (migreeni avusti asiaa hieman), heräsin lauantaina klo 15 - koska Joni herätti. Olisin todennäköisesti nukkunut koko lauantaipäivän jos en olisi joutunut herätetyksi. Enkä mielestäni nähnyt mitenkään ihmeellisen mieleenpainuvia unia, jostakin syystä unta vain riitti. Randomeita ahdistuksia on (tietenkin) ollut, mutta... ei ihmeellistä. Olen raapinut itseäni verille - tahallisesti ja tahattomasti - olisin ehkä halunnut tehdä jotakin muutakin, mutta en sitten kuitenkaan ole tehnyt.

Ajattelin, että menisin heti The Walking Deadin jälkeen nukkumaan, mutta tässä sitä palloillaan. En ole ohjelmoinut, en tehnyt matikanläksyjä. Eli jee jee ja niin päin pois. Ahdistaa laiskuus. En vain saa itseäni tekemään mitään, mistä en nauttisi. Loppuviikosta mahdollisesti neljän päivän WoW-lanit. Kiinnostaisi osallistua, mikäli sinne tulee joku kaveri. Täytyy vain kantaa komeat lääkearsenaalit mukaan, tyylikästä.

Eipä mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti