“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

torstai 12. helmikuuta 2015

Like a moth drawn to a flame

Ja siihen loppui sitten terapia. Käteen jäi kuuden euron lasku, eipä paljon muuta. Ehkä siitä oli jotakin hyötyä, jonka huomaan joskus paljon, paljon myöhemmin.

Olen ollut kuin pingispallo, kireänä stressistä. Yksi kohta rustattiin tänään yli stressilistalta, sillä selviydyin japanin kanji-/dialogikokeesta kunnialla. Yksi huolenaihe vähemmän, jippii. Tiistaina sit oikea koe kahta kauheammilla paineilla jne. Projektityön deadline kolkuttelee liian lähellä, ärjyin tänään kaikille enemmän tai vähemmän viattomille ryhmäläisilleni enkä kokenut minkäänlaista helpotusta stressiin. Että näillä mennän. Yksi Miranax piti ottaa vain koska hieman tuntui päässä alkavaa särkyä enkä ollut valmis ottamaan täysipainoisen migreenin riskiä keskellä koetta (muistammehan hyvin miten se viimeksi päättyi).


Tää kuvaa projektin etenemistä aika osuvasti.

Siinähän nää tärkeimmät tapahtumat ovatkin. En oikein tiedä mistä kertoisin, vaikka olisi varmaan kerrottavaa vaikka mistä. Näin siinä käy kun on ruvennut harrastamaan puhumista oikeassa(!) elämässä(!!).

Tein ihan törkeän mauttoman logon vektorigrafiikkaharjoituksissa.

....mitä en viitsi nyt laittaa tähän koska Blogger ei tue .ai-tiedostoja ja olen laiska enkä jaksa muuttaa sitä PNG-tiedostoksi (mikäli se on edes mahdollista... silloinhan se pitäisi rasteroida, ammirite?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti