“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Drip your personality into my open arms

Kaikin puolin hämmentävä aamu.

Ensinnäkin kaikki sokerittomat kofeiinipommit sokeritonta Red Bullia lukuun ottamatta olivat loppu, ja koska en tykkää punahärästä, oli pakko tyytyä normaaliin Monsteriin.

Joni oli jo perjantaina viestitellyt mulle kaikkea puolirandomia, tänään ilmoitin että palauttaa sakset jotka kuului mulle, sen jälkeen lisää randomia viestittelyä. On se randomia. Ehkä meistä tulee ihan ystäviä joskus. Niin randomia. Koska pakko käyttää sanaa "random".

Pitäis löytää itselle asiallinen puku perjantaiksi. Wuppiduu.

Kerroin Natsukista eilen äidille ja Marille, eipä hirveästi liikauttanut, hiukan kyselivät perusjuttuja. Muutetaan isompaan asuntoon Marin kanssa elokuun lopussa - jopa yksi kerros alaspäin! Eipä ainakaan tarvitse vaivautua opettelemaan uutta osoitetta kokonaan.

Kaksipäiväinen migreeni rupeaa helpottamaan viimeinkin, 30 asteen helle ei helpota yhtään. Totta kai nyt olen jossakin muualla kun Suomessa ei ole kovat helteet, arvatkaas vaan mitä tapahtuu kun tulen takaisin...

Tapasin kolme vaihtaria Hirosesta, aika vähän englantia osasivat mut sit yks ei millään puhunut mulle japania vaikka itse puolet ajasta puhuin nipponia. Saa nähdä miten sujuu syksyllä loppujen kanssa.

Ahdistaa ihan vietävästi tieto, et kahden viikon kuluttua joutuu palaamaan Suomeen. Itse asiassa... tasan kahden viikon kuluttua olen jo Suomessa. Ja. Se. Sattuu.

Erittäin paljon.

Äiti kysyi eilen "Onko mukavaa tulla pitkästä aikaa Suomeen?" enkä voinut vastata kuin "Ei". Kun ei se ole. Pakko yrittää etsiä paikka täältä neljänneksi vuodeksi, ei auta muu.

日本に帰りたい。

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti