“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Dressed in sparks and light

Tänään on niinku vapaapäivä mut oon kuitenkin labrassa et laiskottelen täällä silleen puolikkaalla omatunnolla. Lähden todennäköisesti aikaisemmin, menen tutkimaan Natorin temppeleitä, mikäli ei rupea satamaan (on uhkaavan harmaata nimittäin).

Huomenna lähden Tokioon(!).
Vähän jännittää, vaikka eilenkin olisi kevyesti mennyt enemmän aikaa Skypessä. Sekin mietityttää, että pitääkö huhut paikkansa ja saadaanko paljon tuomitsevia katseita. Oh Japanese, why you so Japanese? Ongelma ei olisi niin suuri Tohokussa, jostakin syystä ihmiset ovat täällä rennompia ja avoimempia, mutta ilmeisesti Tokiossa asia ei ole ihan niin. Eipä sille mitään voi, täytyy kestää.

Väsyttää.

Jätin jälleen kerran Monsterin ostamatta ja tyydyin "kofeiinipitoisena" mainostettuun Pepsi Strong Zeroon. Joo-oh, onhan siinä enemmän virkistystä kuin Nex Zerossa, jossa ei edes kofeiinipitoisuutta mainita, mutta toi 19 mg/100 ml ei pärjää edes Special Zeron 23 (tai 24) mg/100 ml kanssa tapellessa, Monstereista (40 mg/100 ml) puhumattakaan (ookoo, Monster onkin ihan energiajuoma joten eivät täysin vertailukelpoisia). Plussaa kovasta hiilihappopitoisuudesta. Siinä päivän kofeiiniesittely, ehkä tekin muistatte jo nämä luvut kun niitä kirjoitan tänne noin joka toinen viikko.

Tuota noin. Mitäs muuta.

Eipä tässä oikein mitään... tässä taas vähän jotain kuvia, osa aika kauan aikaa sitten otettuja.



Temppeli X paikassa Y. Jossakin päin Miyagia.



Edelleen paikka Y. Ei voi muistaa missä. Ei nähty karhuja.


Nagamachin asema (Sendain esikaupunkialuetta). Harvoin näkee Japanissa juna-asemaa näin tyhjänä, mutta sunnuntai-iltapäivä on varmaan paras aika nähdä se.

Hienosti epäonnistunut rajaus, mutta tässä normaali lounas asuntolassa.


Lounas eräässä ravintolassa Sendaissa. Riisiä, tonnikalaa (ehdin syödä suurimman osan tonnikalasta ennen kuvan ottamista (durp)) ja udonia.


Baseballia. Iso stadioni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti