“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

maanantai 7. heinäkuuta 2014

It's a fox sign, you know?

Tämä kuumuus on sietämätöntä.

Pitkäaikainen stressi laukeaa nyt migreeninä, pari päivää on mennyt täysin sohvalla. Kuumuus vain pahentaa tuskaa, iltapäivän ollessa kuumimmillaan pääkipuun haluaa vain kuolla. Ennen en ollut huomannut kuumuuden vaikutusta, mutta ehkä se ei varsinaisesti aiheuta migreeniä, vaan pahentaa sitä. Näin puoli kymmenen aikoihin rupeaa olemaan jo siedettävä olo. Miranaxia kuluu niin paljon kuin vain sitä voi kuluttaa (liian vähän!), sohvaa tulee kulutettua sitäkin enemmän. Ja telkkarikanavia.

Huomenna täytyy pakata ja lähteä Amsterdamiin, sain onnekseni kuulla, ettei siellä ole maksimissaan  kuin 20 astetta. Eli ehkä selviän hengissä siellä. Brysselissäkin käydään.

Rastat ehkä ei ole kätevin tukkamalli näin kuumalla. Toisaalta ne saa sidottua ihan kätevästi ylös.

2 kommenttia:

  1. Tää on niiiiiin syvältä perseestä tää kuumuus. Mullaki koko päivän jomottanu päätä (nyt helpottanu kyllä, tajusin tätä lukiessa) ja tän pitäis jatkua joku pari viikkoa tän helteen. Wheeeei. Onneks pääset pakoon Amsterdamiin, toivottavasti tulee hyvä reissu ^^ Sitten kun tuut niin pitäis näkyillä kyllä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ehdottomasti ^^ Olen lomalla loppukesän, eli vapaata aikaa löytyy riittämiin :3

      Ja äh tää kuumuus ja pääkipu. Täytyy selkeästi siirtyä tällaiseen yöeläimen elämänrytmiin ^^

      Poista