“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

I tell you to enjoy life - I wish I could but it's too late

On se vain niin vaikeaa olla yksin. Ei vain pysty olemaan ilman päivittäistä ahdistusta. Näin unta, että Joni tuli kotiin mukanaan ihan ihmeellisiä tuliaisia. Oikeasti mukana on todella ihania tuliaisia, kuten pokemoneja, Tähtien Sotaa ja Totoro. Ehditään nähdä korkeintaan tunnin, parin ajan, sillä samana päivänä lähden itse Amsterdamiin. Mikä ajoitus sekin on?

Tänään olen jopa käynyt kaupassa ja keittänyt kananmunia. Olen piirtänyt ja kuunnellut musaa, ollut ahdistunut ja masentunut ja välillä ihan iloinen. Pakotin itseni ryhdistäytymään, joten pelasin hieman Pokemonia. Nyt taas odottelen tietokoneen virustarkastuksen loppumista. Mietin, menisikö nukkumaan vai pistäisikö musiikin soimaan ja jatkaisi piirtämistä. Ei sitä viitsi hiljaisuudessakaan piirtää, kun sitten rupean kuvittelemaan ääniä. Niin on vähän käynyt viime aikoina. Tai, en oikeastaan tiedä, että ovatko ne aitoja vai kuviteltuja - sehän siinä onkin hauskaa.

Katsoin Saw III -leffan uudestaan, se on ehkä paras ko. sarjan elokuvista. Tai ainakin yksi parhaimmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti