“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Positive feelings made this frustration vanish

Juuh. Täytyy hakea pepsiä niin sit voi jaktaa.



Kani rouskutteli porkkanaa tossa vieressä, Nyt se läjäytyi (makoilee munakoison muotoisena) viereen. En ole päässyt kunnolla pelaamaan koska koneelta ei ole näköyhteyttä olohuoneeseen, jotenka mikäli olen kahdestaan kanin kanssa on pakko tyytyä läppäriin jotta herra Pipanakone saa juoksennella häkkinsä ulkopuolella. Mikäli siis se juoksentelisi, sillä nytkin se vain makaa tuossa läjänä.

Eli nyt on niinku pääsiäisloma. Viikonloppuna olis tarkoitus mennä käymään vanhempien luona. Muuten pitäisi tehdä kouluhommia. Vielä en ole saanut tehtyä mitään kovin kehittävää, ellei yhden kokonaisen sarjan katsomista päivässä lasketa (Ano Hana).

Japani lähestyy suorastaan pelottavalla vauhdilla, varsinkin kun tuntuu ettei tiedä eikä ole millään valmis. Eli todella hämmentävää. Pelottaa suorastaan. Enkä ole vielä hakenut ensi vuodeksi kv-tuutoriksi, saa nähdä jaksaako. Voisihan sitä, yrittäis ottaa japanilaisia Natorista, vaikkapa. Jaha, ilmoittauduin sitten kv-tuutoriksi. Japanilaisia odotellessa.

Tässä pitäis olla viikko lähestulkoon yksin, koska yleensäkään en ole paljon ihmisten seurassa, mutta nyt Heikki on Kanarialla niin sosiaalisuusleveli laskee aika paljon. Vähän yksinäinen olo, aika vähän vielä, mutta kattoo sitä sitten parin päivän päästä että miten sitten menee.

Kani söi ruokaa hiukan, mikä on ihan kiva, että tietää ettei se ole enää paniikissa tai mitään. Joo, ei tässä oikeen muuta kerrottavaa ole.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti