“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

maanantai 19. tammikuuta 2015

Hier kommt die Sonne

Sain viimeisen levyn Rammstein-kokoelmaani, olen tyytyväinen. Kolmas kerta pyörimässä nyt, ai että, ihanaa.

Menin liian myöhään nukkumaan, TeamSpeakissa oli liian hyvää juttua brittien kanssa. Pyysivät minua harkitsemaan heidän kiltaansa liittymistä. Lupasin harkita asiaa, raidataan yhdessä siitä huolimatta. Kiitos Blizzard cross-realm-mahdollisuudesta. Täytyy sanoa, että oli aikamoinen itsetuntobuusti. Joku haluaa mut johonkin!

Iltapäivällä oli parin tunnin hyppytunti, hengailin Heikin kanssa, ja oh, oikeasti puhuttiin kaikenlaista. On se mukavaa kun huomaa, että juttua vaan riittää. Sai purettua vähän mieltä lähdöstä Japaniin, molemmat samassa stressaavassa veneessä. Mainitsin ohimennen terapian loppumisesta, ja sain vastaukseksi kaikkein yllättävimmän mahdollisen:
"Miltä se susta tuntuu?"

Olin hämmentynyt. Vain yksi ihminen on kysynyt tuota aiemmin, ja silloinkin kyseessä oli henkilö, joka on itse samassa tilanteessa (moi!) Edes Joni ei ole kysynyt tuollaista. Ja... se, että joku, joka ei tiedä kyseisestä aiheesta mitään, kysyy jotakin sellaista, tuntui hyvältä, en voi valehdella.

Japanista ei ole edelleen(kään) tullut tarkempaa tietoa, kaikki ovat epätietoisuuden ja tuskan vallassa. Suunniteltiin porukalla viettävämme pari päivää Tokiossa, voisi olla mukavaa. En vain pysty ajattelemaan sitä, sillä rupeaa ahdistamaan. Tuntematon pelottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti