“This truth: that he, the avatar of light, Supreme Master of the Jedi Order, the fiercest, most impeccable, most devastatingly powerful foe the darkness had ever known...

just-

didn't-

have it.”

― Matthew Stover, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

tiistai 3. kesäkuuta 2014

The heavenly black of sky and sea

Koko ajan olen menossa jonnekin.

Olen kirjoittanut yli tuhat sanaa Kodu Game Lab -ohjeeseen. Se ei ole vielä valmis.
Huomenna tai ylihuomenna se valmistuu. Ainakin tarkoitus olisi.

Ostin Wacomin piirtopöydän. Maksoi yli 200 €, mutta mitäpä sitä ei oman pelin tekemisen eteen tekisi. En niitä rahoja kuitenkaan käyttäisi mihinkään järkevään - paitsi Pepsiin, tietenkin. Rakastan sitä. Pöytää ja Pepsiä. Nyt yritän testailla, mikä ohjelma olisi paras tuolle mustalle läppänälle.

Nykyisin kirjoitan niin paljon sähköposteja englanniksi, että suomeksi kirjoittaminen on lähes poikkeuksellista. Paitsi töissä, jossa suomennan englanninkielisiä tekstejä. Voi niitä yhdyssanoja!

Muutama päivä sitten pistelin itseäni hakaneuloilla koska en uskaltanut tehdä jälkiä. Kuitenkin luulisin olevani kunnossa. En ehdi ahdistua, joten sitä ei ole. Olen siis terve.

Kädessä on kaksi mustelmaa. Toinen on pieni ja ruskea, jonka tein kaukosäätimen avustuksella. Toisen teki hoitaja, joka otti verikokeen. On muuten aika iso ja vähän sininen. Sain siis viimeinkin mentyä verikokeisiin, nyt nähdään onko kilpirauhasessa jotakin vikaa. Olisikin hassua, jos olisi, ja lääkityksen myötä muuttuisin todella energiseksi ja pirteäksi. Tänäänkin töissä kaipailin erään kofeiinijuoman perään väsymyksissäni. Join sitten korvaukseksi muutaman litran miljoona litraa vettä. Olen siis terve?

Silmät rupeaa kirveltämään näyttöjen katsomisesta. Lähinnä vain oikea. Tarvitsen siis silmälapun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti